Första företaget på plats!

2019-03-05
Deras glädje och entusiasm fyller lokalen och med dessa tre kvinnor från Spira ser vi framför oss en strid ström av aktiviteter och människor under året på Vallje.

Petra, Lisa och Katarina driver Spira där de vill skapa mötesplatser och vara möjliggörare och stöd i förverkligandet av idéer. De vill inspirera, skapa gemenskap, öka meningsfullhet och kreativitet och bygga broar.  Vi sätter oss ner för att prata samarbete och genast känner vi att vi har många gemensamma beröringspunkter Spira och Vallje. Det handlar om att våga, växa och utvecklas - tillsammans. Sagt och gjort! Ett par dagar senare flyttade de in och genomförde sin första aktivitet.

 

Spira består av två delar:

​ 

Spira Event – event och föreläsningar med mening

I Spira Event skapar vi arrangemang som bidrar till personlig utveckling och eftertanke. Eventen vänder sig både till dig som privatperson och till de företag som vill erbjuda kompetensutveckling och inspiration till sina medarbetare.

 


Spira Connect -  I växtverket Spira vill vi skapa mötesplatser och vara möjliggörare och stöd i förverkligandet av idéer. Vi vill inspirera, skapa gemenskap, öka meningsfullhet och kreativitet och bygga broar.

 

Läs mer om Spira!