Aktiviteter

Vi ordnar föreläsningar, kurser, workshops och olika typer av nätverksträffar som utvecklar och får dig som företagare eller yrkesverksam att utvecklas i din roll. Alla är öppna för externa deltagare, d.v.s. även för de som befinner sig utanför vårt utvecklingsprogram om inte annat anges. Du som är med i vårt utvecklingsprogram (inkubatorn) deltar utan kostnad och har förtur. 

 

ÅTERKOMMANDE AKTIVITETER

 

RIVSTART varje måndag kl. 8-9

ÄNTLIGEN MÅNDAG! Det är den känslan vi hoppas på att få kunna ge dig som företagare varje gång veckan börjar om. Vi träffas för att sprida energi, glädje och diskutera ett aktuellt ämne. I grupp utvecklar vi våra tankar, verksamheter och samhället i förlängningen. Det blir kraftfulla shottar och vitaminkickar för både kropp och själ. Vi bjuder på detta kalas och tar inte ut några avgifter. Drop in!

 

__________________________________

 

HANGOUT

Vi tror att den här världen blir en härligare plats om fler människor kan bli verksamma inom sin passion och med de idéer de brinner för. Inkubatorn på Vallje erbjuder via Go Business Incubator konceptet Hangout, som är till dig som har ett nytt företag, vill utvecklas och tillhöra en gemenskap med andra entreprenörer. Hangout är en föreläsningsserie på sex tillfällen. Här blir du en del av en gemenskap. Du får också tre individuella coachsamtal på Vallje. Varje föreläsning hålls 9:00- 11:00 och innehållet på föreläsningsserien är:

 

3 April – Go In
En workshop om att hitta din vision, och utforska vad det är du verkligen vill göra tillsammans med Greta Wimander från Go Business.

 

9 April – Go Smart
En workshop i hur du kan lära känna din kund, marknad och utforska deras behov tillsammans med Greta Wimander från Go Business.

 

29 April – Go Structured
Få en grund för ekonomi och struktur i ditt företag med Tobbe Skarin från Aspia.

 

14 Maj – Go Innovative
Ta din idé till nästa nivå- en workshop med Johan Bergström från LTU Business.

 

28 Maj – Go Brand
Grund för ditt varumärke- ta fram en strategi tillsammans med Niklas Berg från byrån In The Cold.

 

11 Juni –  Go Out
Utforska ditt sätt att presentera din idé och företag på en workshop med Camilla Neideman från Go Business.

 

__________________________________

 

GÄLLIVARES PROJEKTLEDARNÄTVERK

Ett nätverk för projektledare som arbetar för att utveckla Gällivare. Syftet är att stärka och kompetensutveckla projektledarna i sin roll.

 

 

Frågor

Cora Karlsson 
Siteledare
cora@avki.se
070-3590169